Reclamedak Drisag

Drisag

Frame 21, het prachtige nieuwe bedrijfsgebouw van Drisag, vormde de perfecte locatie voor het eerste echte reclamedak van België.
Frame 21, een ontwerp van het veelbelovende jonge architectenbureau B-architecten, bevindt zich langs de E313, naast Link 21 dat net als Frame 21 een initiatief is van Group Heylen.

Door de duidelijk zichtbare ligging langs een drukke autosnelweg en door de grensverleggende, transparante vormgeving, vervult het gebouw als geen ander een signaalfunctie.
Helemaal bovenaan, achter de gele windvangers, beschikt Frame 21 over een ruim sportdak.
Hier kunnen de werknemers een partijtje voetbal of tennis spelen, 14 meter boven de voorbij zoevende auto’s van de E313.

Vanop het sportdak heeft men aan de en zijde zicht op de E313 en aan de andere kant kijkt men uit op het lager gelegen productiegebouw. Een ideale locatie voor het reclamedak vermits het zo ook zichtbaar is voor wie zich op het sportdak bevindt.

Vermits Drisag over een eigen metaalafdeling beschikt, koos het voor een reclamedak in de vorm van een geperforeerd zeildoek, opgespannen in een metalen frame.