Vlieg mee boven Kasterlee, De Haan en Lissewege

Zondag 25 mei kan je voor 40 euro een vlucht boeken per helikopter boven Kasterlee, het mooiste dorp van Antwerpen. Dezelfde dag kan je voor slechts 50 euro de twee mooiste West-Vlaamse dorpen vanuit vogelperspectief bewonderen: De Haan en Lissewege.


De verkiezing van het mooiste dorp nadert stilaan haar ontknoping, maar het weekend voor D-Day organiseert Vlaanderen vanuit de Lucht nog dorpsvluchten boven enkele finalistendorpen. Tijdens de helivlucht krijg je de mooiste plekjes van de dorpen te zien en krijg je ook een totaalzicht op de dorpen.


Ideaal om te zien hoe de dorpskern zich ingeplant heeft in zijn natuurlijke omgeving. Want als er één constante is voor deze dorpen is het zonder twijfel de combinatie van cultureel erfgoed en natuur die ze zo fotogeniek maken. Voor Kasterlee is de groene omgeving met zijn bossen en duinen een lust voor het oog en De Haan heeft natuurlijk de kustlijn als extra troef. Lissewege staat terecht bekend om zijn authentiek karakter, maar wat vanuit de heli het meest zal opvallen is het enorme contrast tussen het vredige dorpje en de industriële activiteiten in de haven van Zeebrugge.


Pas vanuit de lucht zie je hoe kort deze twee uitersten bij elkaar liggen. Inschrijven kan volledig online. Via onderstaande link kom je op de inschrijvingspagina terecht waar je ook nog extra info vindt over deze vluchten.» Meer info


naar alle nieuwsartikels