Flanders from the Air nu te koop in de boekhandel

Sinds kort ligt Flanders from the Air in de boekhandel. Voor deze achttalige publicatie selecteerde Vlaanderen vanuit de Lucht de mooiste luchtfoto’s geselecteerd die het de afgelopen jaren genomen heeft boven Vlaanderen.


Flanders from the Air is het derde boek dat Paramount Helicopters, Sourbron Fotografie en Redactiebureau Palindroom samen uitgeven. Het boek telt 252 pagina’s en laat Vlaanderen in zijn totaliteit zien aan de hand van meer dan 200 luchtfoto’s. Het boek is ingedeeld in tien thema’s waardoor alles aspecten van Vlaanderen aan bod komen: historische stadscentra, pittoreske dorpjes, prachtige natuurlandschappen, sport- en popevenementen zoals Pukkelpop, Rock Werchter en de beklimming van de Muur van Geraardsbergen, de Vlaamse havens, toeristische toppers zoals Bobbejaanland, Plopsaland en de Vlaamse kust en ga zo maar verder.


Elke foto wordt vergezeld van een bijschrift in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch en Chinees. Net als bij de twee vorige boeken stond ook nu weer Elan Languages uit Heusden-Zolder in voor de vertaling.


Dankzij het achttalig karakter vormt het boek zeker voor buitenlandse relaties een ideaal en blijvend geschenk als aandenken aan Vlaanderen. Bij bestellingen van meer dan 30 exemplaar is het boek ook verkrijgbaar met gepersonaliseerde wikkels. Praktische gegevens Flanders from the Air Achttalig (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees) 252 pagina’s, hardcover Uitgeverij: Palindroom Auteurs: Marc Sourbron en Rik Neven Verkrijgbaar in alle Belgische boekhandels of te bestellen via de website


Winkelprijs: € 34,95 (korting indien bestelling van meer exemplaren) ISBN: 9789078699002» Meer info


naar alle nieuwsartikels