Frame 21, ideale locatie voor lancering van het boek

De voorstelling van het boek en de onthulling van het reclamedak vonden plaats in Frame 21 in Herentals, het gloednieuwe bedrijfsgebouw van Drisag langs de E313.


Alle aanwezigen waren enorm opgetogen over deze unieke locatie en luisterden geboeid naar de uiteenzettingen van ontwerper Dirk Engelen van B-architecten en van Marcel Smets, zaakvoerder van Drisag. Het officiële openingsfeest vond plaats op 11 december, maar Vlaanderen vanuit de Lucht kon de pers en de participanten twee dagen eerder al in avant première ontvangen in dit indrukwekkende gebouw. Dat sommige aannemers nog alle zeilen bijzetten om alles klaar te krijgen tegen het openingsfeest, namen e aanwezigen er graag bij.


Frame 21, zoals het gebouw heet, is een ontwerp van B-architecten uit Antwerpen. Het getal “21” refereert naar de afrit van de autosnelweg en naar de hoogte van het gebouw. De naam “Frame” verwijst enerzijds naar de stalen vakwerken waarmee het gebouw werd opgetrokken en anderzijds naar het vakmanschap van de ontwerpers van het gebouw en zijn bewoners. Het gebouw vormt een zichtbare landmark voor de omgeving. Aan de architectuur kan je niet achteloos voorbij gaan.


De 50.000 autobestuurders die hier dagelijks passeren, weten nu wie Drisag is. Wat het gebouw zo tekent, is de mogelijkheid om samen te komen, te ontmoeten en informeel te vergaderen. Daarvoor zijn de twee grote lobby’s met de betonnen trappen uiterst geschikt. Ze doen dienst als aula’s of forums en nodigen uit tot overleg en creatie. Het was ook op de betonnen trap tussen het gelijkvloers en de eerste verdieping dat de gasten plaatsnamen tijdens de persvoorstelling van Flanders from the Air. Meteen een bewijs dat deze ruimte uitermate geschikt is voor dergelijke evenementen.


Op het bovenste niveau van Frame 21 bevindt zich een heus sportdak waar je achter de gele windvangers een partijtje tennis, voetbal of basket kan spelen, 14 meter boven het voorbijrazende verkeer van de E313. Vanop dit sportdak kijk je aan een zijde neer op de autosnelweg en aan de andere zijde op het lager gelegen productiegebouw. Het was op dit gebouw dat Drisag een spandoek met zijn logo heeft laten monteren. Zo beschikt over het allereerste reclamedak van België. Vlaanderen vanuit de Lucht kon rekenen op heel wat persaandacht voor de voorstelling van het nieuwe boek en de onthulling van het reclamedak. Via onderstaande link kan je de geslaagde reportage bekijken die RTV Kempen maakte over het evenement.» Meer info


naar alle nieuwsartikels