Onthulling eerste reclamedak van Belgiƫ

Drisag beschikt sinds kort over het allereerste reclamedak van België. Met het concept van de reclamedaken speelt Vlaanderen vanuit de Lucht in op de groeiende populariteit en de steeds scherpere beelden van Google Maps en Google Earth.


Daken die vroeger voor iedereen onzichtbaar waren, worden nu interessante reclamedragers om met een kleine investeringskost een langdurige visibiliteit te creëren. Vlaanderen vanuit de Lucht wil bedrijven daarmee helpen en biedt hen een totaalpakket aan dat bestaat uit de belettering van het dak, een luchtfoto, eventueel een vlucht boven het dak én onmiddellijke visibiliteit voor het reclamedak.


Dat laatste is niet onbelangrijk, want de kans dat een surfer via Google toevallig een reclamedak ontdekt, is vandaag immers eerder klein. De nu al veel bezochte website www.vlaanderenvanuitdelucht.be en de nieuwe website www.reclamedak.be zullen alle reclamedaken van België tonen waardoor een reclamedak vanaf het eerste moment voor heel wat surfers zichtbaar wordt. Drisag is het eerste bedrijf in België dat over een dergelijk reclamedak beschikt.


Op het productiegebouw werd een zeildoek van 13 meter bij 4 meter opgespannen met daarop het Drisag-logo. Het reclamedak is nu al te zien op www.vlaanderenvanuitdelucht.be en op www.reclamedak.be, binnenkort ook op Google Maps, maar is ook duidelijk zichtbaar vanuit Frame 21, het imposante nieuwe bedrijfsgebouw van Drisag langs de E313. Zeker vanop het sportdak van Frame 21 kan je het Drisag-logo duidelijk zien.


Vlaanderen vanuit de Lucht start nu met de commercialisatie van dit nieuwe reclameconcept. Alle bedrijven met platte daken komen hiervoor in aanmerking, maar op bepaalde daken is het dubbel interessant: daken omgeven door hogere woon- of kantoorgebouwen, gebouwen in de buurt van vliegvelden of bedrijven gelegen langs een traject dat vanuit de lucht gefilmd zal worden door een tv-ploeg. Mooi voorbeeld hiervan zijn de bedrijven langs de route van de Ronde van Vlaanderen of een andere wielerklassieker.


Partners gezocht Voor de verdere commercialisatie van de reclamedaken wil Vlaanderen vanuit de Lucht graag een samenwerking uitbouwen met een verffabrikant en een aannemer in schilderwerken. Interesse? Mail naar info@vlaanderenvanuitdelucht.be» Meer info


naar alle nieuwsartikels