Na 3 maanden al herdruk voor Flanders from the Air

3 maanden nadat het eerste exemplaar van Flanders from the Air uitgereikt werd aan de ambassadeur van China, gaat het boek al in herdruk. Goed nieuws voor de uitgever, maar ook voor bedrijven die van de gelegenheid gebruik willen maken om gepersonaliseerde exemplaren van het boek te bestellen.


Met uitzondering van enkele kleine rechtzettingen, zal de nieuwe editie van Flanders from the Air niet verschillen van de oorspronkelijke uitgave. In 8 talen, 10 thema’s, 252 pagina’s en meer dan 200 luchtfoto’s laat het boek Vlaanderen in zijn totaliteit zien.
Gezien het meertalig karakter en het thema is het bijzonder interessant als relatiegeschenk voor Vlaamse bedrijven en organisaties met veel internationale contacten.


Te meer omdat het boek vanaf 30 exemplaren ook gepersonaliseerd kan worden met een eigen cover, backcover, een eigen voorwoord en een bedrijfsvoorstelling. Wie van deze gelegenheid gebruik wil maken, moet wel snel zijn. De gepersonaliseerde boeken kunnen immers gelijktijdig gerealiseerd worden met de herdruk. Nadien zal het enkel nog mogelijk zijn om de boeken te personaliseren met behulp van een wikkel.


Meer info over het boek en pdf’s van de verschillende hoofdstukken vindt u op onze website.


naar alle nieuwsartikels