10 mei: werfvluchten boven Hasselt

Op 10 mei kan je tijdens de Openwervendag niet alleen talrijke bouwwerven vanop de grond bekijken. In Hasselt zal je ook de meest spraakmakende bouwwerven vanuit vogelperspectief kunnen aanschouwen.


In samenwerking met Confederatie Bouw Limburg organiseert Vlaanderen vanuit de Lucht werfvluchten waarbij ze alle geïnteresseerden meenemen voor een tien minuten durende vlucht boven de meest spraakmakende Hasseltse bouwwerven van het moment: het nieuwe gerechtsgebouw, de werken aan de Blauwe Boulevard, Residentie Ekkelgarden, de nieuwbouw van Cegeka en het provinciebestuur, het holistische kantoorgebouw Hattric, enz.


Vlaanderen vanuit de Lucht is zeker niet aan zijn proefstuk toe als het gaat over  thematische helikoptervluchten gefocust op architectuur en bouwen. Eerder organiseerde Vlaanderen vanuit de Lucht tijdens de Dag van de Architectuur ook al architectuurvluchten waarbij op één dag  meer dan 250 mensen verdeeld over 5 Vlaamse steden een vlucht maakten boven de meest markante architectuurprojecten van hun stad.

Vlaanderen vanuit de Lucht laat de deelnemers zeker niet onvoorbereid de lucht in. Elke deelnemer krijgt een infobundel met luchtfoto's en uitleg over de projecten die hij/zij later vanuit vogelperspectief kan aanschouwen. Als toemaatje mag elke deelnemer ook een gratis exemplaar mee naar huis nemen van Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht, één van de drie boeken rond luchtfotografie die Vlaanderen vanuit de Lucht de jongste jaren uitgegeven heeft.


De prijs voor een helikoptervlucht (inclusief btw, infobrochure en boek) bedraagt €55. Leden van Confederatie Bouw krijgen 10 euro korting. De vluchten vinden plaats op 10 mei vanop het vliegveld van Kiewit tussen 14.00 en 17.00. 


 » Meer info


naar alle nieuwsartikels