Eén team, drie websites, twee boeken

Voor de realisatie van de website www.vlaanderenvanuitdelucht.be werken drie bedrijven nauw samen: Sourbron fotografie, Paramount Helicopters en Redactiebureau Palindroom.


Sourbron fotografie neemt alle luchtfoto's voor zijn rekening, Tom Ector van Paramount Helicopters is de vaste piloot en Rik Neven van Redactiebureau Palindroom neemt de redactie en de coördinatie voor zijn rekening. De basis voor de samenwerking werd in 2006 gelegd met het boek en de website van Limburg vanuit de Lucht.


In mei 2007 kreeg de Limburgse website een verlengstuk met Vlaanderen vanuit de Lucht. Eevn later kwam het team met Vlaamse Architectuur op de proppen met een website die volledig gefocust is op luchtfoto's van Vlaamse Architectuur. Op 20 november 2007 wordt het boek Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht in primeur voorgesteld op de beurs Industrie- & Projectbouw.


Het boek laat u de meest fotogenieke architectuurprojecten zien, vergezeld van bijschriften in maar liefst zeven talen waaronder ook het Chinees en het Japans. In de toekomst zal het team nog soortgelijke boeken en websites uitbrengen waarin de hoofdrol weggelegd is voor luchtfotografie. Wordt vervolgd!


naar alle nieuwsartikels