Zin om zelf eens een helikopter te besturen?

Zelf vliegen is iets waar velen van dromen. Op 9 september biedt Paramount Helicopters, partner van Vlaanderenvanuitdelucht.be u die kans. Vanaf 10.00 kan u op hun helihaven in Diest terecht voor initiatievluchten aan sterk verlaagd tarief.


Theorie- en praktijkinstructeurs, piloten en leerling-piloten staan de hele dag paraat om u in te wijden in de geheimen van het vliegen. Het moment supreme is natuurlijk de initiatievlucht zelf. Een initiatievlucht start op de grond met een korte opleiding van ongeveer een half uur. De basistechniek van het helikoptervliegen wordt u door een instructeur aangeleerd.


Daarna gaat u een half uur met de instructeur de lucht in en eens in het luchtruim neemt u zelf de knuppel in handen! Voor deze initiatievlucht betaalt u slechts € 225. Mocht het u bevallen – eigenlijk twijfelen we daar niet aan – kunt u zich ook inschrijven voor de eerstvolgende opleidingssessie helikopterpiloot die op 17 september van start gaat. Reserveren voor deze initiatievluchten kan telefonisch, per fax, per e-mail of ter plaatse. U kan ook voor iemand anders een plaats reserveren, want geef toe.


Kan u iemand een onvergetelijker geschenk aanbieden dan een initiatievlucht?» Meer info


naar alle nieuwsartikels