Twee boeken klaar, derde op komst

Het team van Vlaanderen vanuit de lucht heeft de voorbije twee jaren twee boeken uitgebracht met luchtfoto’s die op een behoorlijke verkoop konden rekenen in de boekhandel.


Het derde boek is in voorbereiding. Paramount Helicopters, Sourbron Fotografie en Redactiebureau Palindroom zetten hun goede samenwerking verder. Dit zal eind 2008 uitmonden in het derde boek: Vlaanderen vanuit de Lucht. Dit boek wordt de opvolger van Limburg vanuit de Lucht dat uitkwam eind 2006 en van Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht dat sinds december 2007 te koop is bij de betere boekhandel. Beide boeken konden rekenen op een verkoop van meer dan 3.000 exemplaren.


Dat gebeurde niet alleen via de boekhandel en deze site, maar vooral ook door een aantal business-to-businessbedrijven die het boek onder gepersonaliseerde vorm aanboden als relatiegeschenk. Een origineel en vooral blijvend alternatief voor de traditionele fles wijn of champagne. Dat zal zeker ook het geval zijn voor Vlaanderen vanuit de Lucht, een boek waarin de fraaiste foto’s van de gelijknamige site de revue zullen passeren. Het wordt opnieuw een zeventalige editie waardoor het zeker voor bedrijven met internationale connecties een ideaal geschenk is voor buitenlandse relaties.


Vertaalbureau Elan Languages heeft al laten weten dat het opnieuw paraat staat om alle bijschriften in meerdere talen waaronder het Chinees en Japans te vertalen. De boeken Limburg vanuit de Lucht en Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht zijn beide nog voor € 29 te koop bij de betere boekhandel of kunnen via de site besteld worden.» Meer info


naar alle nieuwsartikels