Drie Brabantse burgemeesters keken neer op hun dorp

Na de Limburgse burgemeesters kregen de burgemeesters van de drie mooiste dorpen van Vlaams-Brabant de kans om hun dorp vanuit de lucht te bekijken.


Ook gedeputeerde van Toerisme, Monique Swinnen, vloog mee. Vlaanderen vanuit de Lucht organiseerde bij Paramount Helicopters in Diest een persconferentie waarbij het zowel de pers als de burgemeesters en de gedeputeerde mee de lucht in nam boven de drie dorpen. Voor Onze-Lieve-Vrouw Lombeek was burgemeester Christine Hemerijckx van de partij. Marcel Logist, burgemeester van Tienen, vertegenwoordigde Hakendover en voor Gaasbeek was Geert De Cuyper, eerste schepen van Lennik aanwezig. In het weekend van 26 en 27 april worden de drie dorpen uitvoerig voorgesteld in Vlaanderen Vakantieland en in andere media.


Vanaf zaterdag 26 april tot en met woensdag 30 april is het aan het publiek om via sms en via www.hetmooistedorp.be te bepalen wie na Oud-Rekem de tweede finalist wordt. Vanaf donderdag 1 mei kan je je inschrijven op een vlucht boven het mooiste dorp van Vlaams-Brabant. Deze vluchten vinden plaats op 11 mei. Een verslag van de persconferentie lees je op onderstaande link.» Meer info


naar alle nieuwsartikels